Hieronder vind je een aantal regels waar we ons met zijn alleen aan moeten houden zodat we er een leuke gezellige feestweek van kunnen maken. Wij doen ons best om er een goed feest van te maken binnen de maatregelen die er zijn. En dat lukt alleen als we dat samen doen!

  • Op vrijdag en zaterdag is er alleen toegang volgens de Testen voor Toegang methode. Dit betekent dat je een negatieve test, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs moet kunnen laten zien. Dit kan via de Coronachecker app, maar dat mag ook op een andere manier. Omdat we op deze manier de toegang verschaffen hoef je binnen geen 1,5 meter afstand te houden. Wel moet je op je eigen plek blijven. Je mag natuurlijk naar de bar, naar het toilet en muntjes kopen, maar houd de andere bewegingen door de ruimte beperkt.
  • Op donderdag en zondag is de toegang zonder check. Dit betekent echter wel dat er in het café iedereen een zitplek moet hebben.
  • Alle evenementen eindigen om 23:30 uur. Dit komt omdat iedereen om 00:00 het pand moet hebben verlaten volgens de huidige maatregelen. Omdat het natuurlijk super gezellig gaat worden wil je vast niet weg. Maar help ons om het binnen de regels te kunnen houden en neem zelf die vriend of vriendin mee, zodat we de volgende dag weer open kunnen. (scheelt je ook wellicht een kater? 😉 )
  • Heb je gereserveerd voor een evenement? Dan gaan we er vanuit dat je komt. Vanwege de beperkte ruimte zou het erg vervelend zijn als er tafels leegblijven. Mocht je toch niet kunnen komen? Geen probleem, meld het even bij ons via info@1456.nl, zodat we wellicht iemand anders blij kunnen maken.
  • Tijdens de feestweek kun je niet lunchen of dineren van de kaart zoals gewoonlijk. Tijdens de evenementen zullen er uiteraard dingen te bestellen zijn, die aangegeven worden op de borden. Bij het Mosselfeest bijvoorbeeld zijn er geen andere gerechten te bestellen.