Programma Feestweek Wijdewormer
19-22 aug 2021
versie 2.021

De feestweek gaat door!  In een aangepaste en totaal andere vorm dan je gewend bent, maar we zullen het dit jaar niet zomaar voorbij laten gaan. Hieronder vind je het programma. Inschrijven voor alle evenementen is vanwege de maatregelen verplicht (behalve de vrijdagmiddagborrel) en kun je doen door onder het evenement op INSCHRIJVEN te klikken. Heb je vragen? Mail ons op info@1456.nl voor meer informatie. Maar lees vooral deze pagina ook goed door.

Donderdag 19 augustus

20:00 – 23:00 uur. Wijdewormer Pub Quiz

Wie weet het meest over ons dorp en de polder? Natuurlijk gaan we het ook over algemene kennis hebben. Schrijf je in met een team van 6 personen. Je team stel je zelf samen, en je kunt natuurlijk ook jouw buurtvereniging vertegenwoordigen door alleen met de buren mee te doen. Er zijn te gekke prijzen te winnen en vooral een hoop lol te beleven!
Kosten: € 15,- per team van maximaal 6 personen

INSCHRIJVEN voor de Wijdewormer Pub Quiz

Vrijdag 20 augustus*

14:00-18:00 uur. Klaverjassen*

Dé Klaverjasmiddag! 3 rondes van 16 handen. Ook hier zijn natuurlijk prijzen te winnen.
Kosten: € 5 per persoon

INSCHRIJVEN voor het Klaverjassen

Vanaf 15:00 uur. Vrijdagmiddagborrel *
Inclusief de 1,5 meter frikandel! Kom gezellig langs voor een borrel op het terras of bij regen binnen. Inschrijven is niet nodig.


19:00 – 22:00 uur. Het WK Indoor Steenwerpen*

Het eerste WK (Wijdewormer Kampioenschap) Indoor Steenwerpen is een feit! We gooien indoor met een zachte variant van de stenen en kunnen zo toch genieten van dit klassieke feestweek onderdeel. Schrijf je in met een team van 6 personen.
Kosten:  €15 per team van maximaal 6 personen.

INSCHRIJVEN voor het WK Indoor Steenwerpen

Zaterdag 21 augustus*

15:00-18:00 uur. Wijnproeverij*

Deze middag staan dorpsgenoot Patrick Nugter en Joop van Os van Wijnparel voor je klaar met een heerlijke selectie van wijnen uit Oostenrijk en Italië. Deze zijn uiteraard ook na te bestellen. Elke wijn wordt samen met een hapje gepresenteerd en van tekst en uitleg voorzien door Patrick en Joop.
Kosten: € 35,00 per persoon

INSCHRIJVEN voor de Wijnproeverij

20:00-23:30 uur. Bier met maten*

Bier (of iets anders natuurlijk!) drinken met maten. De tafels staan voor jullie klaar dus het wordt gezellig drinken. Ook is er een loterij voor leuke prijzen. Reserveer jouw tafel en geef aan met hoeveel personen je komt.

INSCHRIJVEN voor Bieren met maten

Zondag 22 Augustus

10:30 – 14:00 uur. Familiebrunch

De eerste editie van onze maandelijkse Familiebrunch!
Voor de kids zijn er verschillende spellen klaargezet in de grote zaal en gymzaal. Terwijl papa en mama heerlijk zitten te brunchen, kunnen de kids aanschuiven wanneer ze willen en onder begeleiding spelen als ze klaar zijn.
Kosten: Volwassenen € 29,95p.p.
             Kids              € 12,95 p.p.

INSCHRIJVEN voor de Familiebrunch

15:00 – 18:00 uur. Keezen toernooi

Dit oer-Hollandse spelletje zorgt altijd voor een hoop lol en soms frustratie. Maar dat is iets wat een lekker drankje zo weer op kan lossen!
Kosten: € 5,- per persoon

INSCHRIJVEN voor Keezen

vanaf 18:00 uur. Mosselfeest

Om deze alternatieve feestweek af te sluiten kun je lekker mosselen komen eten bij ons. Geserveerd met 2 sausjes en brood. Uiteraard serveren we bijpassende wijntjes en biertjes.
Kosten: 1 kilo voor 19,50 per persoon

Let op: Tijdens de feestweek zijn ons terras en eetcafé niet geopend zoals normaal en serveren we alleen diverse daghappen die per dag kunnen verschillen.

INSCHRIJVEN voor het Mosselfeest

* Op vrijdag en zaterdag gebruiken we de Testen Voor Toegang methode. Hierdoor is het voor iedereen veilig om geen 1,5 meter afstand te houden. We willen je vragen om de Coronacheck app te downloaden of aan de deur een negatieve test, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te laten zien. Voel je je hier niet prettig bij? Dan ben je welkom op de andere dagen waarop de 1,5 meter wel geldt.

Voor alle info hierover, en over de regels binnen en buiten, klik hier.

We gaan er samen iets moois van maken!

Groetjes en hopelijk tot dan!
Rik, Henneke en het hele team van 1456.