1456

Bij 1456 is altijd iets te beleven!

Ook de komende periode zit weer bomvol leuke activiteiten, feesten en optredens. Check het overzicht hieronder voor alle informatie!

GESLOTEN i.v.m. Verhuur

28 juni

Bierproeverij 

Zaterdag 6 juli 15:00-17:30 uur

Terug van weggeweest! De Bierproeverij met onze enige echte Jeroen Durieux.
Vanuit zijn microbrouwerij Vera brouwt hij de lekkerste bieren in Neck. Ook nu heeft hij weer een mooie selectie aan bieren  voor jullie geselecteerd en worden die natuurlijk weer begeleid met de lekkere hapjes uit onze eigen keuken.
Inschrijven? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@1456.nl met het aantal personen.

Proost op een mooie middag!

Salsa Summer Party

Zaterdag 6 juli om 20:00 uur

Op 8 juli organiseren wij, i.s.m. La Mixtura ons eerste Salsa Party. DJ CJ speelt Salsa, Bachata en Kizomba/Zouk muziek. De heupen gaan los! Er zal een toffe workshop Bachatango gegeven worden door niemand minder dan Nevinha & Kees. Nog nooit gedanst, maar wel zin een leuke avond uit? De bar is open voor een lekker drankje en gezellig praatje.

De deuren gaan open om 20:00 en het feestje duurt tot 01:00. Tickets via de knop hieronder.

Pub Quiz

Zaterdag 13 juli om 20:00 uur

Het is op 13 juli tijd voor de laatste Pub Quiz voor de zomervakantie. De speciale School is Out editie! Kom met een team van maximaal 6 personen en ga de strijd aan met de andere teams.
En wist jij al dat je bij onze pub quiz jouw eigen categorieën mag indienen? Waar weet jij veel van? Deze editie is er iets minder eigen inbreng nodig, omdat we al een thema hebben, maar suggesties zijn altijd welkom. Alles kan!

Geef je op via info@1456.nl
Deelname kost €5,- per persoon
Maar! Kom je eten bij ons voor de quiz? Dan is deelname gratis!

Wijdewormer Feestweek

27 augustus tot 1 september

Deze hele week staat in het teken van de jaarlijkse feestweek. Elke week zijn er diverse evenementen op het gebied van muziek, sport en spel.

Klik hier voor alle informatie.

Het restaurant is vanwege de feestweek gesloten.

GESLOTEN

2 September – 9 September

Dinner show: Mam waar zijn mijn rooie schoenen?

Woensdag 23 oktober – 18:45

Weer terug bij 1456: Mam, waar zijn mijn rooie schoenen?
Een Dinnershow vol humor en prachtige liedjes. Een feest voor de echte liefhebber van pure entertainment. Mooie liedjes in combinatie met heerlijk eten en fijne drankjes.
Joki Beerendonk, Kim Ansink en Remco van Haagen gaan doen wat ze het liefste doen: zingen, dansen, lachen, spelen en genieten. Deze zeer talentvolle vrienden zorgen samen met een zaal vol enthousiaste gasten voor een onvergetelijke avond. Het drietal neem je mee in de perikelen van een echt Amsterdams gezin waarvan dochterlief maar één grote wens heeft: Stralen op het podium. Maar de weg daarnaartoe gaat niet zonder slag of stoot.
Tot Ziens bij “Mam, waar zijn mijn rooie schoenen?”
Een avondvullend programma inclusief een 3-gangen Shared Dining menu met diverse gerechtjes om samen van te genieten.
(ticketprijs is excl. drankjes)
Ben je vegetariër, of heb je een dieetwens of allergie, neem dan contact op via info@1456.nl

Heartbeat – Live Band – Gratis entree

Zaterdag 9 november – 20:00 uur

HeartBeat doet niets liever dan elk feest op z’n kop zetten!
Deze band staat niet alleen voor goede muziek, deze 6 professionele muzikanten, die ook goede vrienden zijn, zetten een avond neer die je niet snel zal vergeten.

Op deze avond worden in 3 uur tijd wel meer dan 100 songs aangetikt. Bijna al deze songs zijn samengesmeed in zelf gemaakte medleys. Waardoor er in korte tijd ontzettend veel verschillende nummers gespeeld worden. Dit zorgt voor een hoog tempo, veel energie en een feest der herkenning. Voor ieder wat wils, jong en oud.
Mis dit leuke feestje niet!

Check de video!

Entree is gratis!